Welkom

Onder de naam buro-P werk ik, Patricia Pisters, als freelance schrijver, educator en creatief coach in de culturele sector. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere musea, kunstenaars, erfgoed-instellingen, theaters, uitgeverijen en bibliotheken.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen (en vooral kinde-ren) ervan te overtuigen dat kunst voor iedereen is, ongeacht leeftijd en achtergrond.

Patricia Pisters

Wat ik doe

_a href='https___www.freepik.com_vectors_furniture'_Furniture vector created by pikisupers

Schrijven

Zaalteksten, lesbrieven, artikelen, biografieën, gedichten, boeken, teksten voor audiotours: ik schrijf en redigeer ze allemaal. Er pruttelen al-tijd verhalen in mijn hoofd. Sommige daarvan zijn klaar om opgediend te worden...

_a href='https___www.freepik.com_vectors_furniture'_Furniture vector created by pikisupers

Educatie

Van een enkele rondleiding tot een compleet programma voor een langere periode: ik ont-wikkel en begeleid educatieve projecten van A tot Z. Mijn werkwijze is interactief en speels. Er is geen goed of fout!

Coaching

Door middel van coaching wil ik kinderen (en iedereen die ooit kind is geweest) laten erva-ren hoe fijn het is om te creëren vanuit het gevoel. Dat doe ik vanuit mijn eigen atelier Trezoria. Of op locatie.

<a href='https://www.freepik.com/vectors/furniture'>Furniture vector created by pikisupers

Opdrachtgevers

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.