top of page

Meer

Soms stort ik me in nieuwe avonturen. Spelen en zingen in een theatervoorstelling, exposities sa-menstellen, websites maken... En binnenkort ook creatieve coaching en consulting onder de naam Studio Patchoeli.

©  Dagmar Boijens - www_edited.png

Portfolio

Keizer Snee, De Eenzamen, beeld: Fleur Keersmaekers
Keizer Snee, De Eenzamen

Performer @ VZW De Eenzamen

 

In 2021 speelde ik mee in de voorstelling Keizer Snee, een samenwer-king tussen De Eenzamen, De Domijnen en Stichting Vluchtelingenwerk. In het voorjaar van 2022 volgt een nieuw avontuur.

www.deeenzamen.be

Keizer Snee, foto: Rob Oostwegel voor dagblad De Limburger

Gast curator @ The Art Project

 

The Art Project is een onderdeel van Galerie Post + GarcíaAls gast curator heb ik de expositie Kingdom Come gerealiseerd

met werk van Daniëlle Frenken, Roos

Holleman en Christel Verdaasdonk.

 

www.theartproject.nl

p-Artefacts

Galerie medewerker @ Galerie Post +

García

 

Mijn werkzaamheden bij Post + García waren divers. In de galerie heb ik het team versterkt bij de expositie Armando: werken in Carborundum en in de Kunstuitleen zorgde ik ervoor dat de biografieën van de aangesloten kunstenaars up to date waren. Daarnaast heb ik de aanvraag voor de Kunstkoop Regeling 2015-2016 geschreven.

www.postgarcia.nl

Galerie Post + García
Galerie Wansink
Galerie Wansink

Galerie medewerker @ Galerie Wansink

 

In Galerie Wansink heb ik gewerkt aan de voorbereiding en realisatie van de exposities Co Westerik & Jan RoelandWoody van Amen & Hidde van Schie: The Return of New Romanticism; en Sidi El Karchi: Like a Silent Poet.

Mijn werkzaamheden bestonden uit administratieve en commer-ciële taken; het inpakken, transporteren en opbergen van kunst-werken; het inrichten van exposities; het schrijven van nieuws-brieven en webteksten; en het informeren van bezoekers.

www.galeriewansink.nl

Stage communicatie @ 

Koen Vanmechelen

Koen Vanmechelen is een conceptuele kunstenaar die werkt aan verschillende projecten. Van maart tot en met augustus 2016 heb ik een nieuwe website gemaakt. Ook schreef ik persberichten en gaf ik rondleidingen aan schoolgroepen in zijn voormalige atelier in Hasselt.

 

www.koenvanmechelen.be

Website KvM_edited.jpg

Workshop subsidies @

 

The Artist and The Others helpt jonge kunstenaars en creatieve professionals om hun carrière te lan-ceren. Hiervoor worden workshops, lezingen, ex-cursies en andere activiteiten georganiseerd.

Op basis van mijn ervaringen heb ik een soort handleiding samengesteld waarmee geïnteresseer-den een subsidieaanvraag kunnen schrijven.

 

www.theartistandtheothers.nl

Maastrichts Veilinghuis
Allround medewerker @
Maastrichts Veilinghuis
 
In het veilinghuis werden zeer diverse objecten aangeboden: van lokaal glaswerk tot interna-tionale schilderijen en van antieke kasten tot designlampen.
Ik heb geassisteerd bij het innemen en taxeren van objecten, het voorbereiden van de kijkda-gen en het samenstellen van de prijslijsten.

 

www.maastrichtsveilinghuis.nl 

Tentoonstellingscoördinator @

Gemeente Kerkrade

 

Gemeente Kerkrade

Mijn eindscriptie van de Master Cultuurwetenschappen stond in het teken van kunstenaar Frans Nols. Tegelijk met het onderzoek naar zijn leven en werk heb ik voor de gemeente Kerkrade een overzichtstentoonstelling samengesteld.

Frans Nols wordt samen met Ger Lataster, Pieter Defesche en anderen tot de Amsterdamse Limburgers gerekend. Voor de tentoonstelling heb ik een planning opgesteld, bruikleenovereenkomsten gesloten, het budget bewaakt, het transport geregeld en de werken geselecteerd en een plekje gegeven. De catalogus ‘Frans Nols: zwart-wit in kleur’ vormde een deel van mijn scriptie. Je vindt het document op deze website onder het kopje 'Schrijven'.

www.kerkrade.nl

 

The Ridder

Director assistant @ The Ridder

 

Voor de presentatie op Art Rotterdam/Intersections heb ik director Ardi Poels geassisteerd met de voorbereidingen van de stand en het schrijven van persberichten. Op de beurs zelf heb ik bezoekers ge-informeerd over de getoonde werken. Later heb ik een nieuwe web-site gemaakt en geholpen met administratieve taken.

 

www.theridder.com

bottom of page